Proenzi 3 termékek rendeléseProenzi

Proenzi3 Expurt felhasználása és fájdalomcsillapítás

(0/0)

Milyen esetekben és hogyan érdemes szedni?

Nem csak az időskori porckopás kezelésében és megelőzésében javasolt a Proenzi3 Expur. Intenzív sportolás esetén és fizikai munka végzése mellett is szedhető.

Azonban fontos leszögezni, hogy kizárólag felnőtteknek javasolt, kamaszoknak és gyermekeknek nem.

Amennyiben aktív életet él, javasolt már azelőtt megkezdeni a Proenzi3 Expur szedését, hogy kialakul bármilyen probléma.

Porckopás kezelése esetén naponta 3 tablettát kell bevenni, ettől az adagolástól eltérni nem ajánlott, mivel ez az a dózis, amivel maximálisan biztosítani tudjuk a porcépítéshez szükséges vegyületeket. A 3 darab tablettát be lehet venni bármilyen időpontban, akár egyszerre is.

Megelőzés esetén sem javasolt eltérni ettől az adagolástól.

A Proenzi3 Expurt kúraszerűen érdemes szedni, egy kúra 4-6 hetes. Folyamatos szedésre nincs szükség, mivel hatása kitart 2-3 hónapig. Ha szükséges, évente több kúrát is tarthatunk 2 hónapos megszakításokkal. Több kiszerelésben is elérhető, van belőle 50, 90 és 180db-os.

Fájdalomcsillapítás

Amennyiben a porckopás enyhe vagy középsúlyos ízületi gyulladással is jár, nem biztos, hogy önmagában elég a porcépítés. A gyulladás okozta fájdalmat enyhíthetjük különböző gyulladáscsökkentő készítményekkel, külsőleg vagy belsőleg.

Gyógynövények közül hasznos lehet a kurkuma, az ördögcsáklya vagy a macskakarom.

Első lépésben azonban ki kell emelnünk, hogy terhesség alatt egyiket sem szabad alkalmazni, mivel mindegyik növeli a vetélés vagy koraszülés esélyét.

A kurkumát megtalálhatjuk por vagy kapszula formájában, ízületi gyulladásban azonban érdemes inkább a kapszulát választani, mivel ezekben nem egyszerűen porított kurkuma van, hanem kurkuma-kivonat, ami a hatóanyagot tekintve koncentráltabb, erősebb.

Kurkumát nem szabad szedni vérzékenység esetén, továbbá vérhigítók (pl. Aspirin Protect, Warfarin, Syncumar) mellett.

Amennyiben nincs semmilyen kontraindikáció és a kurkuma mellett döntünk, úgy érdemes a készítményeken feltüntetett felhasználási javaslat alapján szednünk az adott készítményt. Az egyik leghatékonyabb kurkumakészítmény a GAL Bio-Curcuminja, ebből létezik 30 és 60 darabos. A GAL Bio-Curcumin a kurkuma egy igen magas hatóanyagtartalmú verzióját tartalmazza, mellette pedig vannak olyan gyógynövénykivonatok, amik egyrészt szintén rendelkeznek gyulladáscsökkentő hatással, másrészt pedig erősítik a kurkuma hatását.

Az ördögcsáklyát szintén megtaláljuk kapszula formájában, itt is két kiszerelés közül választhatunk, 45 vagy 90 darabos közül.

A macskakarom ugyancsak rendelkezik gyulladáscsökkentő hatással, ezen kívül azonban még több más területen is alkalmazható, például asztmában, bélgyulladásban vagy a herpesz kezelésében. Azoknak, akiknek érzékeny gyomruk van vagy hajlamosak a gyomorfekélyre, kerüljék a macskakarom használatát!

Ha külsőleg is szeretnénk fájdalmat csillapítani, a legjobb valamilyen komplex, több hatóanyagot tartalmazó krémet választani. Ilyen például a Proenzi3 krémje, melyben van tömjénkivonat, eukaliptuszolaj, borókaolaj, mentol, kámfor, glükózamin-szulfát és MSM. A mentol és a kámfor helyi vérbőséget okoz, így serkenti a szervezet öngyógyító folyamatait, az illóolajok, a tömjén és az MSM a gyulladást csökkenti, a glükózamin pedig a porcok újraépítését segíti.

Értékelés
(0/0)
Értékelés Írása
Ez a név fog megjelenni a hozzászólásodnál!
Pl.: Nagyon egészséges, jó ár, stb.
Pl.: Csomagolás, kevésbé hatásos, stb.
Minimum 20 karaktert írj! Az elküldött értékelés perceken belül megjelenik az oldalon! (Kötelező).