Proenzi Intensive felhasználása és fájdalomcsillapítás

Milyen esetekben és hogyan érdemes szedni?

Nem csak az időskori porckopás kezelésében és megelőzésében javasolt a Proenzi Intensive.Intenzív sportolás esetén és fizikai munka végzése mellett is szedhető.

Azonban fontos leszögezni, hogy kizárólag felnőtteknek javasolt, kamaszoknak és gyermekeknek nem.

Amennyiben aktív életet él, javasolt már azelőtt megkezdeni a Proenzi Intensive szedését, hogy kialakul bármilyen probléma.

Proenzi Intensive

Porckopás kezelése esetén naponta 3 tablettát kell bevenni, ettől az adagolástól eltérni nem ajánlott, mivel ez az a dózis, amivel maximálisan biztosítani tudjuk a porcépítéshez szükséges vegyületeket. A 3 darab tablettát be lehet venni bármilyen időpontban, akár egyszerre is.

Megelőzés esetén sem javasolt eltérni ettől az adagolástól.

A legjobb eredmény érdekében a Proenzi®3 Intensive 2 hónapon át történő fogyasztása javasolt. A kúra évente több alkalommal megismételhető, két hónapos szünetekkel.

Fájdalomcsillapítás

Amennyiben a porckopás enyhe vagy középsúlyos ízületi gyulladással is jár, nem biztos, hogy önmagában elég a porcépítés. A gyulladás okozta fájdalmat enyhíthetjük különböző gyulladáscsökkentő készítményekkel, külsőleg vagy belsőleg.

A C-vitamin hozzájárulhat a normál kollagénképződéshez, és ezen keresztül a csontok és a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához. A szabadalmaztatott BioPerine (fekete bors kivonat) akár 80 %-kal is fokozhatja egyes vitaminok, ásványi anyagok és egyéb összetevők felszívódását.*

Porc és ízületi problémákra ITT!

Caleido CÁPAPORCkapszula 60 db

Caleido CÁPAPORC kapszula 60 db

A cápaporc anyagai segíthetnek az ízületek megfelelő működésében, a gyulladáscsökkentésben, a regenerálódásban, a fájdalomcsökkentésben.

Ár: 3695 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!